Komentáře

1 Doktorka se srdcem Doktorka se srdcem | E-mail | Web | 16. července 2017 v 15:30 | Reagovat

Jednička je jednička! :-)

2 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 16. července 2017 v 20:04 | Reagovat

Ad #3) Po provalení mailové komunikace se mnohdy z Dušínů stanou Červenáčkové.

3 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 16. července 2017 v 20:09 | Reagovat

Ad #1) tož navrhuji  k tradičnímu přísloví:
"Máslo před obědem zlato, po obědě stříbro, po večeři olovo" dodat
"po zdražení platina".

4 chudobka1970 chudobka1970 | Web | 16. července 2017 v 20:58 | Reagovat

Máslo a peklo nemají chybku :D  :D :D

5 Miloš Miloš | Web | 16. července 2017 v 21:40 | Reagovat

Muslimům stejně moc nevěřím, že vepřové maso nejedí, myslím mimo arabský svět. Bude to něco podobné jako věřit tomu, že faráři mají kuchařky (jen) na vaření.

6 Jan Turon Jan Turon | E-mail | Web | 16. července 2017 v 21:48 | Reagovat

Na peklo se ted chystá hygiena a bezpečnost prace. Stížnosti na příliš vysokou teplotu neodpovídající předpisům nedostatečné osvětlení příliš vysoký obsah síry v ovzduší a nedostatečné oblečení a ovutu čertů

7 Čerf Čerf | E-mail | Web | 16. července 2017 v 22:12 | Reagovat

[2]: Přesně tak. A proměny pokračují ve vazební věznici.

[3]: A jsou z toho umaštěné polštáře...

[5]: Pokud vím, kuchařky občas i perou.

8 Čerf Čerf | E-mail | Web | 16. července 2017 v 22:13 | Reagovat

[6]: No, hlavně aby v tom zase nebyly tanky a střílení na Národní pekelné muzeum.

9 VendyW VendyW | E-mail | Web | 17. července 2017 v 8:02 | Reagovat

No asi potřebuje Erdogan větší prostor pro uprchlíky. Ty co ho nemají rádi nechá popravit a uprchlíkům bude podkuřovat aby získal nové zaslepené voliče a nekritické obdivovatele....

10 King Rukola King Rukola | Web | 17. července 2017 v 8:06 | Reagovat

doutník na kubu, to zavre trumpovým protivníkom definitívne hubu!

11 Robka Robka | Web | 17. července 2017 v 8:28 | Reagovat

Zrovna včera jsem kupovala pro mámu máslo a přemýšlely jsme, proč stojí padesát korun. Musím jí to vysvětlit :-)

12 Marie Veronika Marie Veronika | Web | 17. července 2017 v 10:58 | Reagovat

Máslo je skutečně geniální :-D A dostihoví velbloudi a pekelný kotlopark... inu, tentokrát byly miniglosy opravdu vypečené :-D

13 Kutil Kutil | E-mail | Web | 17. července 2017 v 15:55 | Reagovat

K první miniglose: Před časem to byla vajíčka (lidi chtěli chovat slepice na balkoně), teď máslo (kráva na každou terasu), která komodita bude příště? :-)

14 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 17. července 2017 v 15:58 | Reagovat

[13]:
"Chmel, neasi?" pravil Cyberštamgast.

15 Čerf Čerf | E-mail | Web | 17. července 2017 v 19:20 | Reagovat

[9]: To má docela logiku...

[10]: Jestli bude doutník dost tlustý, bude zapotřebí hubu spíš otevřít :-).

[11]: Takové vysvětlení ji jistě poěší.

16 Čerf Čerf | E-mail | Web | 17. července 2017 v 19:31 | Reagovat

[12]: Na VVP (Velbloudí Velkou pardubickou) se určitě zajedu podívat, to bude docela legrace :-).

[13]: Vypadá to, že máslo se letos neurodilo, prý skoro každá druhá másloň na jaře zmrzla :-).

[14]: Ten by se mohl pěstovat v panelácích ve speciálních Semiramidiných visutých zahrádkách.

17 quick quick | 17. července 2017 v 21:18 | Reagovat

[16]: Když zmrzly másloně, nastoupí R-ama, rodná sestra másla. Pod čepicí se to stejně nepozná.

18 TlusŤjoch TlusŤjoch | Web | 17. července 2017 v 22:05 | Reagovat

[17]: Ostatně mangarinovníky jsou odolnější.

19 Čerf Čerf | E-mail | Web | 18. července 2017 v 7:38 | Reagovat

[17]: Ti, co mají rádi moderní trendy, tvrdí, že úplně nejlepší na hlavu je přepuštěné máslo. Nebo přepuštěná rama...

[18]: Právě kvůli své odolnosti poslední dobou vytlačují margarinovníkové plantáže tradiční másloňové lesy, což má zásadní dopad na celý rozsáhlý a komplikovaný  másloňový ekosystém.

20 Míra Míra | 19. července 2017 v 15:42 | Reagovat

Všechny glosy super, ale doutník vítězí. Jednoduché, jasné, směji se i já. :-)
Máslo nekomentuji, mám mastnou hlavu.

21 Čerf Čerf | E-mail | Web | 21. července 2017 v 8:06 | Reagovat

[20]: To jsem si přál: Doutník jednoduchý alespoň tak jako jeho dárce :-).

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.